Poliserna med dubbelmoralen!

som vanligt ska ALLT hända oss 89:or.
för lite exempel:

- ingen inspark för de nya ettorna förra hösten.. nej för det var ju såå diskriminerande.. o de har det inte varit tidigare år då eller? när vi fick både firre o gammal filmjölk o piss (! ? ) på oss? de e ju såna smällar man får ta om man vill va me ;) neej istället anordnades en promenad (!) runt hjortsjön.. vilket låter roligast liksom?! okej kanske förutom pisset.. klart som fan man ska plågas lite..

- studenten.. studentfesterna.. vi har haft EN sådan! o eftersom att en viss person inte pallade med de eller kunde kontrollera sig själv så blir de snack med polisen som förklarar med punkt och pricka (naaat) vad som gäller..
och vad kom vi fram till då? jo att poliserna sa klart o tydligt att det är förbjudet med alkohol osv eftersom vi inte är fyllda 20.. MEEN samtidigt tycker de att vi ska festa o ha roligt.. med viss mängd alkohol.. MEEEN samtidigt sa de gång på gång att händer det något så är det vi som festansvariga som står ansvariga för ev händelser..
SÅÅ hur fan gör man då? de tål att tänkas på.. men efter detta blir det troligen bara STUDENT fester, med enbart studenter.. eftersom att man får ha slutna fester, men inte offentliga, man får ha alkohol, men ändå inte.. förstår du? ne inte ja heller....

vad vi däremot FÅR göra (ja det finns visst vissa tillåtna saker i detta samhälle)
är att ha festen på järnvägshotellet.. ja o de kan man ju va glad för..
o att vi får ha balen o ta studenten me ett champangeglas i handen.. MEN INTE INNANFÖR SKOLANS DÖRRAR!!!


man blir ju splittrad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0