8 km springtur, 5km inlines - check!



Lycklig som bara den! 8km springtur måste vara rekord för mig, svettig som en liten gris efteråt!.. tror det var lite längre till och med.. men bättre avrunda neråt ;) nästa vecka ska jag ta en mil! En shaker och en banan slank ner efteråt.. nu måste jag har lunch!!
Och se vad denna dagen har att erbjuda.. lutar åt sola, pimpla kaffe och lyssna på skön musik!

Händer i helgen?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Shit att du orkar springa så långt?! Tränar du inför nåt lopp?? Du borde springa nåt sånt nångång... Önskar jag hade din diciplin så jag fick bort min fettbula på magen..Bra tips på hur ja kan få bort den?

2010-07-10 @ 10:24:47
Postat av: Madde

Ja det förvånar mig med att jag orkade ;)

man orkar nog mer än vad man tror.. hade jag vetat att de va 2km kvar och fått en klunk vatten hade jag tvingat mig sj!!

Alla kan få bra/bättre disciplin! Tro mig! Gäller bara att pressa sig själv och sätta upp lite mål.. exempelvis i ditt fall "få bort fettbulan på magen".. Det kan du genom att tänka på hur du äter och motionera mer.. jag tror på att man ska se på sina mål.. exempelvis om 3 mån vill jag ha minskat där och där.. fundera på hur du kommer må om du nått ditt mål.. känna dig snyggare? mer självsäker? ex.. även om vägen dit kan vara lång så är känslan när det händer saker med kroppen värd "besväret".. Vad tränar du nu? Och hur äter du?

2010-07-11 @ 19:51:44
Postat av: Anonym

Jag har inte tränat på en månad ca..men innan det har jag gått på puls medel pass på friskis och nu i våras började på skivstång. Vilket jag tycker är jättekul, ska fortsätta på det närd et kommer tillbaka efter sommaren. Just nu äter jag vanligt mat. typ husmanskost kan man väl säga, äter knappt godis, läsk osv. jag tränar ca 2 ggr i veckan.. Förresten så provade jag att springa en stund igår (efter några års uppehåll) och jag ska nog göra det igen! Tack för din inspirerande blogg till träning måste jag ju passa på att säga.

2010-07-12 @ 16:59:30
Postat av: Madde

Oki inte alls dumt gå på sådana pass ju =) men testa lägg på mer kondition.. vill du få bort fett på magen måste du få upp flåset/få igång förbränningen ordentligt..

Testa att gå morgonpromenader, göra upp ett kostschema med mindre kolhydrater och mer protein/fett..

Intervaller är supereffektivt om du vill gå ner, kan även göras på maskinerna på gymmet. Kör med hårt motstånd i 30sek och sen lätt 30 osv.. i ca 15min.. Sen är styrketräning effektivt som attan.. musklerna du bygger upp på gymmet kommer bränna fett ett dygn efter att du tränat!! Börjar du gymma ett par ggr i veckan och köra kondition mer så fixar du det!! Fråga gärna om det är något du vill veta så ska ja försöka svara eller ta reda på svaret åt dig =)



Lycka till!

2010-07-12 @ 19:03:13
URL: http://mlovdahl.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack så mycket för råden!Ska testa detta.

2010-07-12 @ 19:46:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0